Georgië, Tbilisi

“Cancel your trip to Milan and forget about Berlin, for Georgia is the place to be”, aldus Vogue naar aanleiding van een kennismaking met dit prachtige land en haar schitterende hoofdstad Tbilisi. Wij kunnen niet anders dan dit volmondig beamen; Georgia, Tbilisi, Be There, before the rest of the world does!

Deze reis wordt tevens als groepsreis aangeboden onder leiding van Gijs van Bilsen van 20 t/m 25 maart 2018. Download HIER het complete programma van die reis.

Georgë en Tbilisi zullen u aangenaam verrassen:

"Georgië, Tbilisi, The Secret Gem of Europa"

“The Secret Gem of Europe”. Georgië en Tbilisi zullen u zeer verbazen. De Grandeur van de Opera en Rustavelli Avenue met zijn indrukwekkende klassieke en zeker ook moderne architectuur. Bakermat van de wereldwijnbouw met Chateau Mukhrani en Schuchmann als eigentijdse producenten. De oude hoofdstad Mtskhèta ten noorden van Tbilisi, met zijn abdij, klooster en Kathedraal. Verblijf in het Ambassadori Hotel, Tbilisi. Verrassende keuken en prefecte wijnen. Met professionele gids, wij regelen alles in overleg met u geheel conform uw wensen.
Tevens als groepsreis aangeboden onder leiding van Gijs van Bilsen zelf, van 20 t/m 25 maart 2018, all-inclusive, ook de vluchten voor 1795,- pp. sharing. Vraag het complete programma aan of download dat HIER.